fbpx

Τζωρτζάκης στο ApexSports.gr: «Η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη»

Τζωρτζάκης στο ApexSports.gr: «Η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη»

Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης ήταν ένας από τα έξι μέλη της Εθνικής ομάδας ποδηλασίας δρόμου που συμμετείχε στο γύρο της Σάρτζα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ήταν ο πρώτος αγώνας της Εθνικής για το 2023 και ουσιαστικά η πρώτη προσπάθεια συγκομιδής βαθών για την Ολυμπιακή πρόκριση για το Παρίσι. Ο Τζωρτζάκης μάλιστα ήταν ο δεύτερος πιο γρήγορος ποδηλάτης στο 1ο ετάπ της ατομικής χρονομέτρησης και με το αργυρό μετάλλιο εξασφάλισε 3 βαθμούς για την Ολυμπιακή κατάταξη της Ελλάδας, ενώ άλλους 3 εξασφάλισε ο Γιώργος Μπούγλας με τη 10η θέση στη γενική κατάταξη, ένα πλασάρισμα που υπερασπίστηκε όλη η Εθνική με ομαδική δουλειά.

Ο Χανιώτης ποδηλάτης που εκπροσώπησε τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2021 έκανε στο ApexSports.gr τον απολογισμό του για την πρώτη εμφάνιση της Εθνικής στην αραβική χερσόνησο: «Ήταν μια ωραία διοργάνωση με αρκετά καλό επίπεδο αθλητών αλλά μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση καθώς ναι μεν μαζέψαμε 6 βαθμούς στο κυνήγι της Ολυμπιακής πρόκρισης, αλλά ελπίζαμε σε κάτι παραπάνω. Ήταν η πρώτη αποστολή της εθνικής ομάδας για το 2023 και σίγουρα μας έλειπαν κάποιοι αυτοματισμοί έτσι ώστε να συνεργαστούμε καλύτερα. Ελπίζω στους επόμενους αγώνες να υπάρξει μεγαλύτερη ομοιογένεια και κατανόηση από όλους για τον ρόλο του καθένα. Μιλήσαμε, το ξεκαθαρίσαμε και είναι αισιόδοξος ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

Για τη δική του εμφάνιση συμπλήρωσε τα εξής: «Σε προσωπικό επίπεδο είμαι σχετικά ικανοποιημένος αλλά και πάλι περίμενα να είμαι καλύτερα μετά το πρώτο ετάπ, βέβαια σίγουρα έπαιξε ρόλο το ότι έτρεξα με δανεικό ποδήλατο καθώς το δικό μου έβγαλε πρόβλημα μετά το χρονόμετρο του πρώτου ετάπ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία