fbpx

Hellenic XCC Series: Νικητής ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης στους άνδρες – Πρώτη η Ελευθερία Γιάχου στις γυναίκες (pics)

Hellenic XCC Series: Νικητής ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης στους άνδρες – Πρώτη η Ελευθερία Γιάχου στις γυναίκες (pics)

Με έναν εκρηκτικό ρυθμό και δυνατό τέμπο ολοκληρώθηκε ο αγώνας κατηγορίας XCC, και σε χρόνο 31′:38, στο φιλόξενο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας, τον οποίο διοργάνωσαν από κοινού το Ποδηλατικό τμήμα της Α.Ε.Κ και η ΕΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας).

Στην κατηγορία των ανδρών, πρώτος τερμάτισε ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης (ΑΣΚ ΑΛΦΑ), αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Δημήτρη Αντωνιάδη (ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ), και τρίτο τον Μολά Χαρούν (ΠΓΣ Λαρισας), μετά από δυνατή μάχη στην γραμμή τερματισμού.

Στην κατηγορία των γυναικών, στην πρώτη θέση έφτασε η Ελευθερία Γιάχου (ΑΣΚ ΑΛΦΑ), η οποία είχε τον έλεγχο του αγώνα εξαρχής. Δεύτερη τερμάτισε η Αλεξάνδρα Αδάμ (ΠΣ. ΜΑΝΔΡΑΣ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ), και στη τρίτη θέση ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της η Ειρήνη-Μαρία Καρούσου (ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑ).

Εκπληκτικό αγώνα απολαύσαμε και στην κατηγορία των παίδων. Πρώτη θέση ο Τάσιος και δεύτερη ο Κούσης, αθλητές του ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΈΑΣ, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Βαρελάς του ΠΑΣ ΈΔΕΣΣΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ.

Στις νεανίδες επικράτησε η Τζουλάκη του ΠΑΣ ΆΤΛΑΣ, αφήνοντας πίσω της την Αλεξανδρή του ΠΟΚ ΑΝΕΜΟΣ.

Στους Masters των ανδρών κέρδισε ο Χρυσαφελης (ΑΣΚ ΑΛΦΑ), αφήνοντας την 2η στον Ευαγγέλου και την 3η τον Μπαλδιμιτση του ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ενώ στον γυναικών πρώτη έφτασε η Τσομπανόγλου (ΣΥΦΑΓΕ), στη δεύτερη η Βουτυρά (ΣΥΦΑΓΕ), και στην τρίτη η Αναγνωστάκη (ΠΑΣ ΑΤΛΑΣ).

Στους Εφήβους κέρδισε ο Χιώτης του ΠΑΣ ΑΤΛΑΣ, δεύτερος τερμάτισε ο Μανωλίδης της ΑΕΚ, ενώ τρίτος ο Μάνθος (ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ).

Στις κορασίδες, την πρώτη θέση πήρε η Τσισμενακη (ΠΟΧ ΤΑΛΩΣ), τη δεύτερη η Ταλαδιανου (ΣΥΦΑΓΕ), και την τρίτη η Κοντολέων (ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΈΑΣ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία