fbpx

Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν Λόρα και Τζέισον Κένι

Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν Λόρα και Τζέισον Κένι

Η Λόρα και ο Τζέισον Κένι ανακοίνωσαν ότι περιμένουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Η πιο επιτυχημένη αθλήτρια από τη Μεγάλη Βρετανία σε Ολυμπιακούς Αγώνες παραδέχεται ότι είναι πολύ συγκινημένη μετά την αποβολή που είχε το Νοέμβριο του 2021 με το πρώτο τους παιδί, τον Άλμπι, να έχει γεννηθεί το 2017.

 Η Λόρα Κένι ανακοίνωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της γράφοντας: «Σήμερα αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να το κρύψω άλλο. Έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται και το άγχος που αισθάνομαι είναι εξωπραγματικό. Η ανακοίνωση της είδησης σημαίνει ότι θα πρέπει να αποδεχθώ ότι θα έχουμε κι άλλο μωρό και αυτό με κάνει πολύ συγκινημένη αν και φοβάμαι καθημερινά ότι μπορεί να το χάσω».

 Μετά την επιτυχία της στους Αγώνες Κοινοπολιτείας το περασμένο καλοκαίρι η ίδια δήλωσε ότι χρειάζεται χρόνο μακριά από την ποδηλασία για να σκεφτεί το μέλλον της στο άθλημα, μιλώντας ωστόσο το Δεκέμβριο στην εφημερίδα Daily Mirror, παραδέχθηκε ότι ονειρεύεται μία νέα Ολυμπιακή επιτυχία για να αυξήσει την συλλογή των 5 χρυσών και ενός αργυρού μεταλλίου που έχει στην κατοχή της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία