fbpx

Δεν σχεδιάζει να αποσυρθεί σύντομα ο Κρις Φρουμ (vid)

Δεν σχεδιάζει να αποσυρθεί σύντομα ο Κρις Φρουμ (vid)

Ο Κρις Φρουμ ελπίζει να μείνει στο χώρο της επαγγελματικής ποδηλασίας για μερικά ακόμα χρόνια αποφεύγοντας να μπει στην συζήτηση περί αποχώρησης από τη δράση.

 Ο Φρουμ, ο οποίος θα πάρει μέρος στο Tour Down Under αυτή την εβδομάδα, έκλεισε τα 38 του χρόνια ζωής το Μάιο και είναι μακριά από την κατάσταση που είχε και τον είδε να παίρνει τέσσερις φορές τον τίτλο στη γενική κατάταξη του γύρου Γαλλίας. Για την ακρίβεια δεν βρέθηκε ποτέ σε τόσο υψηλό επίπεδο μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο εξαιτίας του ατυχήματος που είχε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Criterium du Dauphine το 2019.

 «Αισθάνομαι ότι μου έχει δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία», είπε. «Μου δόθηκε μία ευκαιρία να επιστρέψω στους αγώνες και στο άθλημα που αγαπώ. Το ατύχημα θα μπορούσε να έχει σημάνει το τέλος της καριέρας μου αλλά νιώθω ότι έχω πολλά ακόμα να δώσω. Μπορεί να μην βρίσκομαι πλέον στην κορυφή των αγώνων αλλά εξακολουθώ να απολαμβάνω τη δουλειά μου όντας μέλος της ομάδας Israel-Premier Tech. Είναι σαν να έχω γυρίσει 15 χρόνια πίσω κι ανυπομονώ να επιστρέψω στο κορυφαίο επίπεδο. Είναι μία νέα προσέγγιση για εμένα και ελπίζω να αγωνίζομαι για μερικά ακόμα χρόνια», πρόσθεσε ο Φρουμ που θα αρχίσει την σεζόν στο γύρο της Ρουάντα τον επόμενο μήνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία