fbpx

Superprestige Series: Νικητής στο Γκούλεγκεμ ο Βαν Άερτ (vid)

Superprestige Series: Νικητής στο Γκούλεγκεμ ο Βαν Άερτ (vid)

Νέο διήμερο δράσης και νέα νίκη για τον Βάουτ Βαν Άερτ καθώς ο Βέλγος επικράτησε στον αγώνα του Γκούλεγκεμ στο πλαίσιο του Superprestige Series για το cyclo cross. Ο Βαν Άερτ κατάφερε να πάρει τη νίκη για 7η φορά αυτό το χειμώνα σε μία δύσκολη αμμώδη επιφάνεια συνεχίζοντας τις καλές του εμφανίσεις.

 «Φυσικά και είμαι ικανοποιημένος», είπε ο Βαν Άερτ στον τερματισμό. «Οι τελευταίες 2 εβδομάδες πήγαν πολύ καλά με μερικές ωραίες νίκες, όπως στο Ντίγκεμ. Πάντα ήταν δύσκολο να νικήσω σε αυτούς τους αγώνες και αυτό το χειμώνα τα κατάφερα και εδώ στο Γκούλεγκεμ, είναι η πρώτη φορά που παίρνω τη νίκη».

 Ο Βαν Άερτ χρειάστηκε κάτι περισσότερο από μία ώρα για να φτάσει στη νίκη με διαφορά 23 δευτερολέπτων από τον πλησιέστερο αντίπαλό του και συμπατριώτη του, τον Έλι Ίζερμπιτ, ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε ο επίσης Βέλγος Μίκαελ Βαντούρενχουτ, σε απόσταση 42 δευτερολέπτων από το νικητή.

Επόμενη αποστολή για τον Βαν Άερτ είναι η αναμέτρησή του με τον Ματιέ Φαν Ντερ Πουλ, στην αμμώδη επιφάνεια του Ζονχόφεν, στο πλαίσιο του παγκοσμίου κυπέλλου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία