fbpx

Με τη μέθοδο που εμπιστεύεται μπαίνει στην σεζόν ο Έβενπουλ

Με τη μέθοδο που εμπιστεύεται μπαίνει στην σεζόν ο Έβενπουλ

Ο Ρέμκο Έβενπουλ αποκάλυψε ότι θα ακολουθήσει τη δοκιμασμένη μέθοδο στην προσπάθειά του να επαναλάβει την εξαιρετική περασμένη σεζόν του.

 Ο Βέλγος θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο και απέδειξε την αξία του στους μεγάλους αγώνες με μία σειρά νικών επικρατώντας στο Λιέγη-Βαστόνη-Λιέγη τον Απρίλιο ενώ ακολούθησε νέα επιτυχία, εκείνη τον Σεπτέμβριο στο γύρο Ισπανίας και έκλεισε την σεζόν με το θρίαμβο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αυστραλίας.

 Φέτος ο Έβενπουλ θα έχει στόχο το γύρο Ιταλίας και θα προετοιμαστεί σε μία σειρά κοινοβίων σε υψόμετρο και σε αγώνες θέλοντας να είναι στην κορυφαία του κατάσταση την κατάλληλη στιγμή. «Θα έχουμε πολλές προπονήσεις, πολλά κοινόβια σε υψόμετρο και είδαμε πέρυσι ότι αυτό αποδίδει για εμένα οπότε δεν υπάρχει η ανάγκη να αλλάξω κάτι ή να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό».

 Ο αθλητής της Soudal-Quickstep ανυπομονεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Λιέγη-Βαστόνη-Λιέγη όπου θα φορά και τη φανέλα του παγκόσμιου πρωταθλητή. «Για το ηθικό ελπίζω να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα στη Λιέγη», είπε ο 22χρονος. «Με τη φανέλα του παγκόσμιου πρωταθλητή θα είναι κάτι το ξεχωριστό, ίσως η κορυφαία ημέρα της χρονιάς».

 Η σεζόν του αρχίζει μέσα στον Ιανουάριο με το γύρο του Σαν Χουάν στην Αργεντινή και στην συνέχεια θα πάρει μέρος στο γύρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και σε εκείνον της Καταλονίας πριν τη Λιέγη-Βαστόνη-Λιέγη τον Απρίλιο και το γύρο Ιταλίας που αρχίζει στις 6 Μαϊου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία