fbpx

Trofee Koksijde: Εμφατική νίκη για τον Βαν Άερτ (vids)

Trofee Koksijde: Εμφατική νίκη για τον Βαν Άερτ (vids)

O Βάουτ Βαν Άερτ ξεπέρασε την απογοήτευση της ήττας από τον Ματιέ Φαν Ντερ Πουλ λίγες ημέρες πριν και πήρε τη νίκη με άνεση στο Trofee Koksijde για το cyclocross.

https://www.youtube.com/watch?v=Eh6zpoC9uMY&ab_channel=AllCycling

 Την περασμένη Τρίτη ο Βαν Άερτ είχε λάστιχο στην σκληρή μονομαχία του με τον Φαν Ντερ Πουλ στον τελευταίο γύρο του Trofee Herentals και από σεβασμό προς τον αντίπαλό του δεν πανηγύρισε τη νίκη. Αυτή τη φορά ο Βαν Άερτ ήταν ο νικητής επικρατώντας του Φαν Ντερ Πουλ με διαφορά ενός λεπτού και 38 δευτερολέπτων, στην όγδοη περίπτωση που οι 2 αθλητές τερμάτισαν στην πρώτη τριάδα με τον Βαν Άερτ να φτάνει τις 5 νίκες.

 «Ο πανηγυρισμός μου σήμερα ήταν υποτονικός και ελπίζω οι θεατές να το επικροτήσουν αυτό. Η φόρμα μου είναι πολύ καλή και ήθελα πολύ να πάρω τη νίκη. Πάντα είναι ωραίο να νικάς με αυτό τον τρόπο», είπε ο νικητής.

 Στον αγώνα των γυναικών που προηγήθηκε, η Σιρίν Φαν Ανρόι με μία ατομική επίθεση προς το τέλος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη αντίσταση και πήρε την πρώτη θέση μπροστά από την Φεμ Φαν Έμπελ ενώ η Λουσίντα Μπραντ ήταν εκείνη που ολοκλήρωσε την τριάδα του βάθρου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία