fbpx

Βίνγκεγκααρντ: «Υπερβολές τα περί burnout»

Βίνγκεγκααρντ: «Υπερβολές τα περί burnout»

Ο Γιόνας Βίνγκεγκααρντ διέψευσε τα περί burnout μετά τη νίκη του στο γύρο Γαλλίας τονίζοντας ότι πήρε χρόνο να απολαύσει τη νίκη.

Ο αθλητικός διευθυντής της Jumbo-Visma, Φρανς Μάασεν, αποκάλυψε ότι ο Βίνγκεγκααρντ δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί την επιπλέον πίεση στο γύρο Γαλλίας ωστόσο ο πρωταθλητής εξήγησε ότι το θέμα πήρε υπερβολικές διαστάσεις επειδή απουσίασε από το γύρο Δανίας και έκανε ένα διάλειμμα 2 μηνών στα τέλη Σεπτεμβρίου.

 Ο 26χρονος προσπάθησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και τόνισε τους λόγους πίσω από το διάλειμμα που έκανε το φθινόπωρο. «Όλα αυτά έγιναν υπερβολικά, τα ΜΜΕ δημιούργησαν μία ιστορία που δεν υπήρχε. Γιατί να κρυφτώ;», είπε στη βελγική εφημερίδα Het Laatste Nieuws. «Παραμένω ο ίδιος Γιόνας που ήμουν πριν τη νίκη μου, ήσυχος και γαλήνιος. Γιόρτασα τη νίκη μου και μετά γύρισα σπίτι, τίποτα άλλο. Σκεφτόμασταν την συμμετοχή στο γύρο Ισπανίας αλλά δεν ήταν η ιδανική κατάσταση. Διασκέδασα με τους φίλους και την οικογένεια, πήρα το χρόνο μου να χαλαρώσω και να έχω ένα καλό χειμώνα. Ο καθένας έχει την άποψή του και δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχει επίδραση σε μένα, δεν με ενδιαφέρει, ακούω μόνο τους ανθρώπους της ομάδας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία