fbpx

Γύρος Γαλλίας: Σε Israel-Premier Tech και Uno-X οι wild card για το 2023 (vid)

Γύρος Γαλλίας: Σε Israel-Premier Tech και Uno-X οι wild card για το 2023 (vid)

Israel-Premier Tech και Uno-X πήραν τις wild card για το φετινό γύρο Γαλλίας, κάτι που σημαίνει ότι ο Κρις Φρουμ θα πάρει μέρος στον αγώνα για 11η φορά στην καριέρα του.

 Οι 18 ομάδες του WorldTour και οι δύο καλύτερες ProTeams, η Lotto Dstny και η TotalEnergies, θα αποτελούν τις 20 από τις 22 ομάδες του αγώνα με τους διοργανωτές να επιλέγουν άλλες 2 για να ολοκληρωθεί η λίστα συμμετοχών. Η μία από αυτές θα είναι η Israel-Premier Tech που υποβιβάστηκε από την WorldTour στο τέλος της περασμένης χρονιάς ενώ η Uno-X θα είναι η πρώτη σκανδιναβική ομάδα που θα πάρει μέρος στον αγώνα μετά την δανέζικη Saxo-Tinkoff το 2013.

 «Ελπίζουμε να βασιστούμε στην επιτυχία μας από το περασμένο καλοκαίρι όπου νικήσαμε σε 2 ετάπ, ένα εκ των οποίων το πιο δύσκολο στα μυθικά πλακόστρωτα της διαδρομής του Παρίσι-Ρουμπέ», είπε ο ιδιοκτήτης της  Israel-Premier Tech, Σίλβαν Άνταμς. «Η ομάδα μου ήταν μία από τις μόλις 6 που πήρε τουλάχιστον 2 ετάπ στον περυσινό αγώνα και θα διεκδικήσουμε περισσότερες επιτυχίες στη φετινή έκδοση του αγώνα. Θα είμαστε επικίνδυνοι και δυνατοί, το υπόσχομαι, ελπίζω να φέρουμε χαρά στους πολλούς οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο και ειδικά στο Ισραήλ».

 Για την Uno-X είναι η κορυφαία στιγμή στην ιστορία της καθώς ποτέ πριν δεν έχει πάρει μέρος σε Γκραν Τουρ. «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι, ταπεινοί και ευγνώμονες για την πρόσκληση», είπε ο γενικός διευθυντής Γιανς Χάουγκλαντ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία