fbpx

BMX: Δολοφονήθηκε ο Βλαντίμιρ Λέβιν

BMX: Δολοφονήθηκε ο Βλαντίμιρ Λέβιν

Ένας από τους πρωτοπόρους στο χώρο του BMX και πρώην πρωταθλητής Ρωσίας, ο Βλαντίμιρ Λέβιν, έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης. Ο 41χρονος Λέβιν δολοφονήθηκε στο Σεράνσκ μετά από επίθεση ενός άνδρα με μαχαίρι όπως ανακοίνωσε η ποδηλατική ομοσπονδία της χώρας.

 Ένας 28χρονος που ονομάζεται Ρόμαν Τσερνόφ συνελήφθη για την πράξη και θα παραμείνει υπό κράτηση έως το Φεβρουάριο όπως αναφέρει το κρατικό ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti. Σύμφωνα με τις αναφορές, το περιστατικό σημειώθηκε μετά από καυγά σε καφέ στην περιοχή του Λενίσνκι μεταξύ των 2 που όπως φαίνεται δεν γνωρίζονταν από παλαιότερα, όταν ο Λέβιν προσπάθησε να υπερασπιστεί μία γυναίκα που ήταν θέμα επίθεσης από το δολοφόνο.

 Ο εκλιπών ήταν μία από τις πρωτοπόρες μορφές του BMX στη Ρωσία έχοντας πάρει τον εθνικό τίτλο το 1997, το 1998 και το 2000. «Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Βλαντίμιρ, τους συγγενείς και φίλους του», είπε ο Πάβελ Κοστιούκοφ, προπονητής της ρωσικής ποδηλατικής ομάδας BMX. «Είναι σκληρό που γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι πλέον μαζί μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία