fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Cyclocross: Νικητής στο Γκάβερε ο Φαν Ντερ Πουλ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Cyclocross: Νικητής στο Γκάβερε ο Φαν Ντερ Πουλ (vid)

Ο Ματιέ Φαν Ντερ Πουλ αναδείχθηκε νικητής στο Γκάβερε του Βελγίου στον αγώνα για το παγκόσμιο κύπελλο cyclocross επικρατώντας των Τομ Πίντκοκ και Βάουτ Βαν Άερτ για να φτάσει τις τρεις νίκες στην σεζόν.

 Ο Φαν Ντερ Πουλ ξεκίνησε καλύτερα παίρνοντας μία καλή διαφορά με τους Πίντκοκ και Βαν Άερτ να καταδιώκουν τον Ολλανδό. Ο Φαν Ντερ Πουλ αντιμετώπισε πρόβλημα με το ελαστικό του, κάτι που έδωσε στον Βαν Άερτ την ευκαιρία να περάσει μπροστά.

 Πίντκοκ και Φαν Ντερ Πουλ δεν χρειάστηκαν πολύ χρόνο για να πιάσουν τον Βαν Άερτ με τους τρεις αθλητές να αγωνίζονται μαζί προτού ο Φαν Ντερ Πουλ κάνει την κίνησή του και πάρει διαφορά 10 δευτερολέπτων. Ο Βαν Άερτ δεν εγκατέλειψε τη μάχη και επιτέθηκε αφήνοντας πίσω του τον παγκόσμιο πρωταθλητή, ο Φαν Ντερ Πουλ ωστόσο είχε μία διαφορά 13 δευτερολέπτων από τον Βαν Άερτ ενώ ο Πίντκοκ ήταν στα 24 δευτερόλεπτα πίσω.

 Ο Ματιέ Φαν Ντερ Πουλ πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού φτάνοντας στην 3η νίκη του στην σεζόν με διαφορά 27 δευτερολέπτων από τον Βαν Άερτ και 54 από τον Πίντκοκ.

https://www.youtube.com/watch?v=WHUkiEYj2Qc&ab_channel=PerformanceMD
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία