fbpx

Το Μάρτιο η επιστροφή του Ρόγκλιτς

Το Μάρτιο η επιστροφή του Ρόγκλιτς

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Jumbo-Visma, Μεράιν Ζίμαν, αναφέρει ότι ο Πρίμοζ Ρόγκλιτς σημειώνει γρήγορη πρόοδο στην ανάρρωσή από ένα τραυματισμό στον ώμο.

 Ο Ζίμαν ελπίζει ότι ο Ρόγκλιτς μπορεί να επιστρέψει στη δράση στο γύρο Καταλονίας το Μάρτιο μετά την πτώση που είχε στο γύρο Ισπανίας. «Παραμένει στο στάδιο της ανάρρωσης, προπονείται καλά και ήδη έχει καταφέρει να περάσει πολλές ώρες στο προπονητικό καμπ τις περασμένες 2 εβδομάδες. Είναι μπροστά από το πρόγραμμα που είχαμε κατά νου και σημειώνει γρήγορη πρόοδο. Ο ώμος χρειάζεται χρόνο και δεν επιτρέπεται να αγωνιστεί ακόμα αλλά μπορεί να δουλέψει στο γυμναστήριο και στο ποδήλατο. Όλα έχουν να κάνουν με την προπόνηση. Το Φεβρουάριο θα είναι μαζί μας για ένα προπονητικό καμπ και μετά περιμένουμε ότι θα μπορέσει να βρεθεί στο γύρο Καταλονίας στα τέλη Μαρτίου».

 Όπως αποκαλύφθηκε πριν μερικές ημέρες ο Ρόγκλιτς όπως όλα δείχνουν θα έχει στόχο το γύρο Ιταλίας το Μάιο. «Στο Giro υπάρχει μία απίστευτα σκληρή διαδρομή που έχει τα πάντα, χρονόμετρα, εκρηκτικούς τερματισμούς, μεγάλες ανηφόρες σε υψόμετρο, μία απίστευτα σκληρή 3η εβδομάδα. Από εμάς εξαρτάται να φέρουμε τον Πρίμοζ πίσω στο επίπεδο του Ρέμκο Έβενπουλ ο οποίος τώρα είναι ένα βήμα μπροστά μας. Ακολουθεί η τελευταία εβδομάδα για την οποία χρειάζεσαι συγκεκριμένες δυνατότητες. Ο Πρίμοζ είναι ένα φαβορί, το ίδιο και ο Ρέμκο όπως και ο Γκέρεντ Τόμας και κάποιοι άλλοι θα είναι εκεί κοντά έτοιμοι να τους δυσκολέψουν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία