fbpx

Exact Cross: Πρώτος στο Μολ ο Βαν Άερτ (vid)

Exact Cross: Πρώτος στο Μολ ο Βαν Άερτ (vid)

Ο Βάουτ Βαν Άερτ πήρε τη νίκη στο Μολ του Βελγίου καθώς επικράτησε μπροστά στο κοινό της χώρας του για το Exact Cross και έφτασε τις 2 νίκες στην σεζόν.

 Η μάχη ήταν έντονη από την αρχή με τους Τιμπό Νις και Κεντέν Χέρμανς να περνούν μπροστά ενώ η τριάδα των Βαν Άερτ, Ματιέ Φαν Ντερ Πουλ και Τομ Πίντκοκ καταδίωκε μετά τον πρώτο γύρο. Στην αρχή του δεύτερου γύρου ο Πίντκοκ πέρασε μπροστά με τους Φαν Ντερ Πουλ και Βαν Άερτ παρά τις προσπάθειές τους να μην μπορούν να απαντήσουν.

 Ο τέταρτος γύρος είδε την εικόνα να αλλάζει με τον Βαν Άερτ να περνάει μπροστά και την Φαν Ντερ Πουλ να ακολουθεί. Ο Πίντοκ δυσκολεύτηκε να κρατήσει το ρυθμό και έμεινε 10 δευτερόλεπτα πίσω. Στον έβδομο γύρο ο Βαν Άερτ απομακρύνθηκε από τον Φαν Ντερ Πουλ ανοίγοντας τη διαφορά στα 13 δευτερόλεπτα ενώ λίγο αργότερα ξεπέρασε και τα 30.

 Στον τελευταίο γύρο ο Βαν Άερτ είχε πάρει τη διαφορά ασφαλείας και πήρε τη 2η νίκη του στην σεζόν σε απόσταση 56 δευτερολέπτων ενώ από τον Φαν Ντερ Πουλ ενώ την πρώτη τριάδα ολοκλήρωσε ο Πίντκοκ που ήταν βραδύτερος κατά ένα λεπτό και 20 δευτερόλεπτα από το νικητή.

https://www.youtube.com/watch?v=X2e78Dg690o&ab_channel=AllCycling
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία