fbpx

Στο γύρο Σαν Χουάν αρχίζει το 2023 για τον Έβενπουλ

Στο γύρο Σαν Χουάν αρχίζει το 2023 για τον Έβενπουλ

Ο Ρέμκο Έβενπουλ της Quick-Step Alpha Vinyl θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση για την σεζόν του 2023 παίρνοντας μέρος στο γύρο Σαν Χουάν που θα διεξαχθεί το διάστημα 22 με 29 Ιανουαρίου στην Αργεντινή.

 Ο Βέλγος είχε μία εξαιρετική σεζόν κερδίζοντας το τελευταίο Γκραν Τουρ, το γύρο Ισπανίας ενώ λίγες ημέρες μετά αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στην Αυστραλία. Ο ίδιος αναζητά νέες επιτυχίες το 2023 και θα αρχίσει τη χρονιά σε έναν αγώνα που έχει αναδειχθεί νικητής, το 2020.

 «Χαίρομαι που θα αγωνιστώ ξανά στο Σαν Χουάν», είπε ο Έβενπουλ. «Ήταν ο πρώτος μου αγώνας ως επαγγελματίας το 2019, έχω πολλές και σπουδαίες αναμνήσεις από τις προηγούμενες παρουσίες μου στην Αργεντινή και είμαι πανευτυχής που αρχίζω τη χρονιά μου εκεί με τη φανέλα του παγκόσμιου πρωταθλητή».

 Ο Έβενπουλ δεν θα είναι το μοναδικό μεγάλο όνομα στον συγκεκριμένο αγώνα καθώς εκεί θα είναι και ο Σαμ Μπένετ της Bora-Hansgrohe, ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ ώρας, ο Φίλιπο Γκάνα της Ineos Grenadiers και ο Πέτερ Σάγκαν της TotalEnergies.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία