fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο ΜΤΒ: Αυτό είναι το καλεντάρι του 2023

Παγκόσμιο Κύπελλο ΜΤΒ: Αυτό είναι το καλεντάρι του 2023

Η διεθνής ένωση ποδηλασίας, η UCI, σε συνεργασία με τη Warner Bros. Discovery ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του προγράμματος για το παγκόσμιο κύπελλο ΜΤΒ το 2023.

 Ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο καλεντάρι της επόμενης χρονιάς θα γράψει ιστορία με μία γιορτή 10 ημερών από τις 7 έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τον σταθμό της Άνω Σαβοϊας, στη Γαλλία, που θα δει δράση στο Λε Γκετς σε Ολυμπιακό cross-country (XCO), cross-country short track (XCC) και κατάβαση (DHI) ενώ σε Σατέλ και Μορζίν θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα cross-country marathon και endure.

 Η περιοχή της Άνω Σαβοϊας έχει φιλοξενήσει 6 σταθμούς του παγκοσμίου κυπέλλου κατά το παρελθόν ενώ το Λε Γκετς είδε 2 φορές τη διεξαγωγή παγκοσμίου πρωταθλήματος, πιο πρόσφατα φέτος τον Αύγουστο.

 Το 2023 το Πορτ ντε Σολέιγ θα φέρει μαζί όλα τα αγωνίσματα σε μία πανηγυρική ατμόφαιρα ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει δράση σε διαδοχικά διήμερα. H σεζόν αρχίζει στα τέλη Μαρτίου στην Τασμανία της Αυστραλίας και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Οκτωβρίου στο Μον Σεντ Αν του Καναδά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία