fbpx

Γύρος Ιταλίας: Παρών και ο Ρόγκλιτς στον αγώνα του 2023

Γύρος Ιταλίας: Παρών και ο Ρόγκλιτς στον αγώνα του 2023

Ο Πρίμοζ Ρόγκλιτς της Jumbo-Visma θα επιστρέψει στα Γκραν Τουρ παίρνοντας μέρος στο γύρο Ιταλίας του 2023.

 Ο Σλοβένος θα δώσει συνέχεια στην αντιπαλότητά του με τον Ρέμκο Έβενπουλ της Soudal Quick-Step, ο οποίος έβαλε τέλος σε ένα νικηφόρο σερί τριών στο γύρο Ισπανίας τον Σεπτέμβριο με τον Ρόγκλιτς να έχει ένα παράξενο ατύχημα στην Ισπανία προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον τίτλο του με τον 33χρονο να μην έχει αγωνιστεί ξανά από τότε.

 Ο ίδιος υποβλήθηκε σε επέμβαση τον Οκτώβριο για να διορθώσει ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια στον ώμο ενώ μόλις πρόσφατα επέστρεψε στο ποδήλατο ενόψει της επόμενης σεζόν. «Ένας αγώνας που λατρεύω αλλά δεν έχω κερδίσει ακόμα», είπε ο Ρόγκλιτς από την Ισπανία που κάνει την προετοιμασία του. «Εξακολουθώ να αναρρώνω από την επέμβαση αλλά μέχρι το Μάιο ελπίζω ότι θα είμαι σε καλή κατάσταση. Όπως και να έχει, θα κάνω τα πάντα για να το πετύχω αυτό».

 Πρώην πρωταθλητής του γύρου Γαλλίας ο Γκέρεντ Τόμας της Ineos Grenadiers θα είναι επίσης παρών στο Giro. Ο Ρόγκλιτς πήρε μέρος στον αγώνα το 2016 και το 2019 και πήρε τη νίκη σε τρία ετάπ ενώ το 2019 κατέλαβε την 3η θέση γενικής. Ο ίδιος θα αναζητήσει την εκδίκηση από τον Έβενπουλ ο οποίος θα είναι το φαβορί μετά τη νίκη στη Βουέλτα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία