fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο BMX: Ανακοινώθηκε το καλεντάρι του 2023

Παγκόσμιο Κύπελλο BMX: Ανακοινώθηκε το καλεντάρι του 2023

Γνωστές έγιναν οι ημερομηνίες και οι τοποθεσίες των αγώνων για τη σεζόν του Παγκόσμιου Κυπέλλου BMX του 2023. Συνολικά, οι ποδηλάτες θα χρειαστεί να ταξιδέψουν σε τέσσερα διαφορετικά μέρη και να δώσουν δέκα αγώνες, στη μάχη για την ανάδειξη του πρωταθλητή της χρονιάς.

Η σεζόν θα αρχίσει από την Επαρχία Σαγγάριου, μία τοποθεσία περίπου 150χλμ. νοτιοανατολικώς της Κωνσταντινούπολης η οποία λαμβάνει το όνομά της από τον γνωστό ποταμό. Εκεί, το διήμερο 3-4 Ιουνίου θα διεξαχθούν δύο αγώνες.

Επόμενος σταθμός θα είναι η Ολλανδία και το Πάπενταλ, όπου κατά το διήμερο 24-25 Ιουνίου θα γίνουν ο τρίτος και ο τέταρτος αγώνας της σεζόν. Στη συνέχεια η δράση μεταφέρεται στη Γαλλία και τη Σαριάν, μία περιοχή στα νότια της χώρας, όπου στις 23-24 Σεπτεμβρίου θα γίνουν ακόμη δύο αγώνες.

Η αυλαία της σεζόν θα πέσει στη μακρινή Αργεντινή και το Σαντιάγο Ντελ Εστέρο. Εκεί, μέσα σε δύο Σαββατοκύριακα (7-8 και 13-14 Οκτωβρίου) θα διεξαχθούν τέσσερις αγώνες, οι οποίοι θα είναι και εκείνοι που αναμένεται να καθορίσουν τους πρωταθλητές για το 2023.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία