fbpx

Γύρος Ιταλίας: Παρών στον αγώνα του 2023 ο Γκέρεντ Τόμας (vid)

Γύρος Ιταλίας: Παρών στον αγώνα του 2023 ο Γκέρεντ Τόμας (vid)

Ο Γκέρεντ Τόμας της Ineos Grenadiers επιβεβαίωσε ότι θα πάρει μέρος στο γύρο Ιταλίας της επόμενης χρονιάς. Ο 36χρονος πρώην πρωταθλητής του γύρου Γαλλίας δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το Giro στις 2 τελευταίες του παρουσίες το 2017 και το 2020 καθώς τραυματίστηκε μετά από πτώση και στις 2 περιπτώσεις ενώ την περασμένη χρονιά ήταν τρίτος στο Tour.

 Μέσω Twitter ο Τόμας ανακοίνωσε την επιστροφή του στον αγώνα εκφράζοντας την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα καταφέρει να τερματίσει. Άγνωστο παραμένει το αν θα ηγηθεί της Ineos στον αγώνα. Ο γύρος Ιταλίας του 2023 περιλαμβάνει 70 χιλιόμετρα χρονομέτρησης ενώ ο γύρος Γαλλίας δείχνει να ευνοεί τους σπεσιαλίστες στις ανηφόρες για τη γενική κατάταξη.

 Ο ίδιος πρόσφατα είχε δηλώσει ότι έχει αφήσει κάποιες δουλειές ανοικτές στο γύρο Ιταλίας ο οποίος αρχίζει στις 6 Μαϊου 2023. «Ο γύρος Ιταλίας είναι πολύ λιγότερο έντονος, σε ό,τι αφορά την ατμόσφαιρα και τα πάντα. Θα ήθελα να αγωνιστώ ξανά εκεί», είπε. «Είναι ένας αγώνας που πάντα απολάμβανα ακόμα και αν είχα πτώση στις τελευταίες 2 φορές που πήρα μέρος. Θα ήταν ωραίο να επιστρέψω και να φτάσω στον τερματισμό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία