fbpx

Ρέμκο Έβενπουλ: «Τα χρονόμετρα του γύρου Ιταλίας μου ταιριάζουν»

Ρέμκο Έβενπουλ: «Τα χρονόμετρα του γύρου Ιταλίας μου ταιριάζουν»

Ο Ρέμκο Έβενπουλ έχει ήδη στραμμένο το ενδιαφέρον του στο γύρο Ιταλίας του 2023 καθώς προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

 Ο Βέλγος ανακοίνωσε μέσω social media από την ακτή Αμάλφι κοντά στη Νάπολη την περασμένη εβδομάδα ότι θα πάρει μέρος στον συγκεκριμένο αγώνα. Ο αθλητής της QuickStep-Alpha Vinyl αποσύρθηκε γρήγορα από τον αγώνα του 2021 στο ντεμπούτο του σε Γκραν Τουρ έχοντας επιστρέψει από τραυματισμό στο Il Lombardia το 2020 αλλά μετά τη νίκη του στο γύρο Ισπανίας πέρυσι, τον πρώτο του τίτλο σε Γκραν Τουρ, δηλώνει ότι φιλοδοξία του είναι να πάρει και τους τρεις μεγάλους τίτλους.

 Ο Έβενπουλ βρίσκεται στην Ιταλία για να εξοικειωθεί  με το καθοριστικό 9ο ετάπ χρονομέτρησης στην Τσεζένα αλλά και με τα άλλα αρχικά ετάπ που διεξάγονται στα νότια της χώρας. Ο γύρος Ιταλίας του 2023 περιλαμβάνει 70 χιλιόμετρα χρονομέτρησης που είναι ένα από τα δυνατά του στοιχεία.

 Απαντώντας σε ερωτήσεις στα social media με τους οπαδούς του, ο Έβενπουλ δηλώνει ενθουσιασμένος που θα πάρει μέρος στον αγώνα. «Πραγματικά ανυπομονώ για το πρώτο ετάπ χρονομέτρησης και μετά για το 9ο. Κάναμε ένα αναγνωριστικό πέρασμα από αυτό την περασμένη εβδομάδα. Το Giro έχει ωραία χρονόμετρα που μου ταιριάζουν καλά και ελπίζω να τα πάω καλά. Η τελευταία εβδομάδα έχει πολύ σκληρές αλλά ωραίες ορεινές διαδρομές στους Δολομίτες και ανυπομονώ. Θα είναι μία ξεχωριστή τελευταία εβδομάδα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία