fbpx

Ντεμπούτο του Έβενπουλ στο γύρο Γαλλίας του 2024 περιμένει ο Λεφέβρ

Ντεμπούτο του Έβενπουλ στο γύρο Γαλλίας του 2024 περιμένει ο Λεφέβρ

Ο διευθυντής της QuickStep-Alpha Vinyl, Πατρίκ Λεφέβρ, άφησε να εννοηθεί ότι ο Ρέμκο Έβενπουλ θα κάνει το ντεμπούτο του στο γύρο Γαλλίας το 2024. Ο 22χρονος αθλητής πήρε το περασμένο καλοκαίρι τον τίτλο στον ποδηλατικό γύρο Ισπανίας μόλις στη δεύτερη συμμετοχή του σε Γκραν Τουρ και την πρώτη από το γύρο Ιταλίας του 2021 στον οποίο δεν κατάφερε να τερματίσει ενώ ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι θα αγωνιστεί ξανά στο Giro και το 2023.

 Ο ποδηλατικός γύρος Ιταλίας του 2023 περιλαμβάνει 80 χιλιόμετρα χρονομέτρησης, ένα από τα δυνατά στοιχεία του Έβενπουλ ενώ ο γύρος Γαλλίας του 2024 ξεφεύγει από την παράδοση με τον τερματισμό να πραγματοποιείται με ετάπ χρονομέτρησης στη Νις.

«Είναι ωραίο να δούμε έναν τερματισμό σε γύρο Γαλλίας με χρονομέτρηση», είπε ο Λεφέβρ στη βελγική εφημερίδα Derniere Heure. «Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μερικά ωραία σενάρια, όλοι θυμόμαστε τον Γκρεγκ Λεμόντ και τον Λοράν Φινιόν το 1989 και αυτός ο αγώνας μπορεί να είναι εξίσου θεαματικό. Μία χρονομέτρηση για τον Ρέμλο είναι καλή αλλά όλα εξαρτώνται από το που θα βρίσκεται στη γενική κατάταξη σε εκείνο το σημείο».

 Θα είναι λοιπόν ο Ρέμκο Έβενπουλ στο γύρο Γαλλίας του 2024; «Είναι προφανώς πολύ νωρίς για να το πούμε αλλά το σχέδιό μας μαζί του ήταν πάντα ότι πρέπει να αγωνιστεί σε Vuelta και Giro πριν το Tour. Με δεδομένη τη φετινή του παρουσία στην Ισπανία  και το πως θα πάει στην Ιταλία του χρόνου, θα σας ενημερώσω για τις προθέσεις μας για το 2024».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία