fbpx

Προτεραιότητα στο γύρο Ισπανίας δίνει ο Πογκάτσαρ (vid)

Προτεραιότητα στο γύρο Ισπανίας δίνει ο Πογκάτσαρ (vid)

Ο Ταντέι Πογκάτσαρ αποκάλυψε την ελπίδα του να αγωνιστεί στο γύρο Ισπανίας το 2023 και εξήγησε ότι είναι αρκετά μεγάλη η πιθανότητα να βρεθεί στη Βουέλτα παρά στο γύρο Ιταλίας.

 Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο ισπανικό Eurosport, ο αθλητής της UAE Team Emirates, μίλησε για τις καλές αναμνήσεις που έχει από ένα γεγονός που αποτέλεσε εφαλτήριο στις πρόσφατες επιτυχίες του στο γύρο Γαλλίας.

 Ο Πογκάτσαρ ολοκλήρωσε την σεζόν την Κυριακή με νίκη στο Criterium της Μαδρίτης. «Έχω καλές αναμνήσεις από τη Βουέλτα», είπε ο Σλοβένος. «Το 2019 εκεί ήταν το πρώτο μου Γκραν Τουρ, τερμάτισα στο βάθρο σε τρία ετάπ και πήρα επίσης τη λευκή φανέλα. Είναι ένα από τα τρία Γκραν Τουρ που έχω τις ομορφότερες αναμνήσεις και θέλω να επιστρέψω το ταχύτερο δυνατό, θα δούμε αν θα γίνει φέτος».

 Ο Πογκάτσαρ πρόσθεσε ότι το καλεντάρι του για το 2023 παραμένει ανοικτό ωστόσο επιβεβαίωσε ότι βασικός του στόχος είναι ο γύρος Γαλλίας μαζί με μία ακόμα εμφάνιση στο γύρο της Φλάνδρας. «Θα μιλήσουμε περισσότερο για αυτό το Δεκέμβριο, αλλά η επόμενη χρονιά είναι περισσότερο ένα ανοικτό βιβλίο. Είμαι σίγουρος ότι την επόμενη χρονιά όλοι συμφωνούμε ότι θα πάω στο γύρο Γαλλίας, αυτός είναι ο κύριος στόχος μαζί με τη Φλάνδρα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία