fbpx

UCI Track Champions League: Πρωταθλήτρια στην αντοχή η Βαλέντε (vid)

UCI Track Champions League: Πρωταθλήτρια στην αντοχή η Βαλέντε (vid)

Η Τζένιφερ Βαλέντε από τις Ηνωμένες Πολιτείες επικράτησε με διαφορά τριών βαθμών της Βρετανίδας Κέιτι Άρτσιμπαλντ και πήρε τον τίτλο στην κατηγορία της αντοχής μετά τον τελευταίο σταθμό στην σεζόν του Τσάμπιονς Λιγκ ποδηλασίας πίστας στο Λονδίνο.

 Η Βαλέντε μπήκε στον τελευταίο σταθμό της σεζόν με πλεονέκτημα 8 βαθμών. Η Βρετανίδα την τελευταία ημέρα πήρε καλύτερα αποτελέσματα αλλά η Βαλέντε έκανε αρκετά για να εξασφαλίσει τον τίτλο. Όπως και την προηγούμενη βραδιά η Αμερικανίδα ακολουθούσε κάθε κίνηση της Άρτσιμπαλντ στον αγώνα σκρατς με νικήτρια την Αυστραλή Κλόε Μόραν.

 Η Άρτσιμπαλντ τερμάτισε 3η μπροστά από τη Βαλέντε με τη διαφορά να μειώνεται στους 6 βαθμούς. Η Άρτσιμπαλντ έπρεπε να τερματίσει τρεις θέσεις υψηλότερα από την Βαλέντε για να κάνει την ανατροπή στον αγώνα αποκλεισμού, ωστόσο με τρεις αθλήτριες να απομένουν και τις δύο τους να παραμένουν στον αγώνα ο τίτλος κρίθηκε υπέρ της Αμερικανίδας. Η Βρετανίδα πήρε τη νίκη αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να υπερασπιστεί με επιτυχία τον τίτλο της.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία