fbpx

UCI Track Champions League: Πρωταθλητής στην ισοβαθμία ο Ίμχοφ (vid)

UCI Track Champions League: Πρωταθλητής στην ισοβαθμία ο Ίμχοφ (vid)

Άκρως δραματική ήταν η τελευταία βραδιά στο Λονδίνο που φιλοξένησε τον τελευταίο σταθμό της σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ ποδηλασίας πίστας με τον Ελβετό Κλαούντιο Ίμχοφ να παίρνει τον τίτλο στην κατηγορία της αντοχής νικώντας στην ισοβαθμία τον Ισπανό Σεμπάστιαν Μόρα.

 Ο αγώνας σκρατς είδε τους Μόρα και Ίμχοφ να παρακολουθούν ο ένας τον άλλον μέχρι και τέσσερις γύρους πριν τον τερματισμό με τον Ισπανό να κάνει την κίνησή του χωρίς κάποιον αντίπαλο να τον ακολουθεί ωστόσο το timing δεν ήταν το κατάλληλο με τον Βρετανό Μαρκ Στιούαρτ να παίρνει την 1η θέση ενώ ο Μόρα υποχώρησε στην 4η θέση και ο Ίμχοφ στην 7η.

 Το παραπάνω αποτέλεσμα σήμαινε ότι ο Μόρα ήταν τέσσερις βαθμούς μπροστά από τον Ίμχοφ με τον Στιούαρτ να ακολουθεί σε απόσταση 5 βαθμών και τον αγώνα αποκλεισμού να απομένει. Παρά τη βοήθεια από τους συμπατριώτες του, ο Στιούαρτ αποκλείστηκε με 8 ποδηλάτες να απομένουν.

 Ο Μόρα έπρεπε να φτάσει στο τελικό σπριντ για να αναδειχθεί πρωταθλητής ωστόσο έμεινε από δυνάμεις με αποτέλεσμα να τερματίσει τέταρτος. Συναρπαστικό το τελικό σπριντ με τον Βρετανό Όλιβερ Γουντ να επικρατεί στον τερματισμό του Ίμχοφ ωστόσο ο Ελβετός έκανε αρκετά για να επικρατήσει στην ισοβαθμία του Μόρα τερματίζοντας υψηλότερα στο τελικό αγώνισμα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία