fbpx

Superprestige Series: Επιστροφή στις νίκες για την Φαν Άλφεν (vid)

Superprestige Series: Επιστροφή στις νίκες για την Φαν Άλφεν (vid)

Η Άνιεκ Φαν Άλφεν πανηγύρισε τη νίκη στον αγώνα Cyclocross στο Μπουμ του Βελγίου για το Superspestige Series. Η ίδια επιβλήθηκε της Ντενίζ Μπετσέμα σε ένα συναρπαστικό φινάλε μετά από ένα σκληρό αγώνα ενώ το βάθρο ολοκλήρωσε σε απόσταση 27 δευτερολέπτων η Σιρίν Φαν Αντρόι.

 «Την τελευταία φορά που νίκησα ήταν πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Σκεφτόμουν ότι έχει έρθει η στιγμή και είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να νικήσω», είπε η Φαν Άλπεν. «Ο αγώνας πήγε πολύ καλά σήμερα και παίρνω θάρρος επειδή κατάφεραν να προσπεράσω πολλές αντιπάλους. Ήξερα ότι θα είχα την καλύτερη ευκαιρία αν περνούσα πρώτη από την άμμο. Δεν είμαι σπρίντερ αλλά ευτυχώς δεν είναι και η Ντενίζ και κατάφερα να κρατηθώ μπροστά μέχρι τον τερματισμό».

 Προβλήματα αντιμετώπισε και η Σεϊλίν ντελ Κάρμεν Αλβαράδο η οποία τερμάτισε 7η σε απόσταση 2 λεπτών και 23 δευτερολέπτων από τη νικήτρια ενώ ένα ακόμα από τα φαβορί πριν τον αγώνα, η Λουσίντα Μπραντ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα. Με τα αποτελέσματα του αγώνα η Μπετσέμα είναι πλέον μόνη πρώτη στη βαθμολογία της σεζόν.

https://www.youtube.com/watch?v=LZSw5wcPjiM&ab_channel=CyclingSprints
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία