fbpx

Superprestige Series: Επικράτησε στην αναμέτρηση με τον Φαν Ντερ Πουλ ο Πίντκοκ (vid)

Superprestige Series: Επικράτησε στην αναμέτρηση με τον Φαν Ντερ Πουλ ο Πίντκοκ (vid)

Η αναμέτρηση του Ματιέ Φαν Ντερ Πουλ με τον Τομ Πίντκοκ δεν κράτησε πολύ καθώς ο Ολλανδός είχε πτώση στο δεύτερο γύρο του Supersprestige Series στο Μπουμ του Βελγίου.

 Ο Φαν Ντερ Πουλ έχασε τον έλεγχο του μπροστινού του ελαστικού μπαίνοντας στο πλακόστρωτο με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει το αριστερό του γόνατο ενώ ο Πίντκοκ που ήταν στα δεξιά του επίσης δεν μπόρεσε να αποφύγει την πτώση. «Ο Ματιέ έπεσε και προσπάθησα να τον αποφύγω αλλά ήταν ολισθηρά οπότε έπεσα κι εγώ», είπε ο Βρετανός. «Είμαι εντάξει, ελπίζω να είναι εντάξει κι εκείνος, τερμάτισα οπότε δεν πιστεύω να πονάει πολύ».

 Ο Φαν Ντερ Πουλ συνέχισε στους επόμενους γύρους αλλά δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ρυθμό και συνεχίζει να ελπίζει σε ένα καλό αποτέλεσμα για τον αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου Cycrlocross στην Αμβέρσα.

 Παρά την πτώση ο Πίντκοκ κατάφερε να πάρει τη νίκη με διαφορά 10 δευτερολέπτων από τον πλησιέστερο αντίπαλό του, τον Ολλανδό Λάρς Φαν Ντερ Χάαρ ενώ την πρώτη τριάδα του βάθρου σε απόσταση 10 δευτερολέπτων από το νικητή ολοκλήρωσε ο Βέλγος Έλι Ίζμερμπιτ ο οποίος ήταν βραδύτερος για 13 δευτερόλεπτα.

https://www.youtube.com/watch?v=cYZBiE09aBY&ab_channel=AllCycling3
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία