fbpx

Κλαούντιο Ίμχοφ: «Δεν έχω κάτι να χάσω, όλα είναι ένα δώρο» (vid)

Κλαούντιο Ίμχοφ: «Δεν έχω κάτι να χάσω, όλα είναι ένα δώρο» (vid)

Κανείς δεν αισθάνεται μεγαλύτερη έκπληξη που βλέπει τον Κλαούντιο Ίμχοφ στην κορυφή της βαθμολογίας στην σεζόν του Τσάμπιονς Λιγκ ποδηλασίας πίστας μετά από τρεις σταθμούς από τον ίδιο τον Ελβετό αθλητή.

 «Αν κάποιος μου έλεγε το καλοκαίρι ότι θα ήμουν εδώ δεν θα τον πίστευα ποτέ», είπε στο Eurosport από το σπίτι του στη λίμνη Κονστάνς, στη βορειοανατολική Ελβετία, λίγες ημέρες πριν το τελευταίο διήμερο δράσης στο Λονδίνο.

 Αυτό δεν οφείλεται στην έλλειψη ταλέντου. Την 1η Μαρτίου ο 32χρονος είχε ένα σοβαρό ατύχημα ενώ έκανε δοκιμές στην αεροδυναμική του εξοπλισμού του στην πίστα της χώρας του, στο Γκρέντσεν. Ο ίδιος τραυματίστηκε στον εγκέφαλο, χάνοντας τις αισθήσεις του για σχεδόν 5 ώρες ενώ όταν ξύπνησε ήταν ήδη νοσηλευόμενος.

 «Οι πρώτες εβδομάδες μετά ήταν πραγματικά άσχημες», είπε ο Ίμχοφ. «Ήταν μία ατυχής κατάσταση που δεν θα έπρεπε να συμβεί αλλά ήμουν πολύ τυχερός». Η επιστροφή του στη δράση μόνο σίγουρη δεν ήταν με τον ίδιο να δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο ποδήλατο. Υπήρχαν πολλές ημέρες και εβδομάδες που πίστευα ότι δεν θα ήμουν ικανός να γυρίσω αλλά πάντα έβρισκα το κίνητρο και την πίστη για να τα καταφέρω».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία