fbpx

UCI Track Champions League: Εντυπωσιακά ρεκόρ σημειώνονται στην σεζόν

UCI Track Champions League: Εντυπωσιακά ρεκόρ σημειώνονται στην σεζόν

Ο πρώτος σταθμός στην σεζόν του Τσάμπιονς Λιγκ ποδηλασίας πίστας πραγματοποιήθηκε πριν 2 εβδομάδες στη Μαγιόρκα της Ισπανίας και είδε την επίτευξη ρεκόρ αναφορικά με τους καρδιακούς σφυγμούς και την παραγωγής ενέργειας, αποδεικνύοντας πόσο απαιτητικό είναι το συγκεκριμένο άθλημα.

 Η Γερμανίδα Παουλίνε Γκράμπος, τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια, στον πρώτο γύρο του κεϊρίν σημείωσε ατομικό ρεκόρ με 200 σφυγμούς το λεπτό, ξεπερνώντας το προηγούμενο των 198. Ο Αμερικανός Γκάβιν Χούβερ έφτασε τους 188 με το μέγιστό του να υπολογίζεται στους 190.

 Εντυπωσιακοί αριθμοί σημειώθηκαν και κατά τη διάρκεια του δεύτερου σταθμού στο Βερολίνο με την κάτοχο του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, την Κέλσι Μίτσελ από τον Καναδά να φτάνει στα ημιτελικά του σπριντ τα 1.525 watt ενώ η νικήτρια του αγωνίσματος, η Γαλλίδα Ματίλντ Γκρος, έφτασε τους 204 καρδιακούς σφυγμούς. Ο Ολλανδός Ματάιας Μπίκλι αποδέχθηκε την πρόκληση της μετάβασης από τα σπριντ στην αντοχή και στον αγώνα αποκλεισμού έφτασε στα 1.385 watt αν και οι 186 καρδιακού σφυγμοί έμειναν μακριά από το ρεκόρ του που είναι 201.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία