fbpx

UCI Track Champions League: Απούσα από το Παρίσι η Λόρα Κένι

UCI Track Champions League: Απούσα από το Παρίσι η Λόρα Κένι

Απούσα εξαιτίας ασθένειας θα είναι η Λόρα Κένι από τον τρίτο σταθμό της σεζόν του Τσάμπιονς Λιγκ ποδηλασίας πίστας στο Παρίσι. Η κάτοχος 5 χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων ελπίζει να είναι έτοιμη για τον διπλό γύρο στο Λονδίνο την επόμενη εβδομάδα.

 «Με χτύπησε μία ίωση στο στομάχι και δεν θα είμαι σε θέση να ταξιδέψω στο Παρίσι για να πάρω μέρος στον τρίτο γύρο της σεζόν και είμαι πολύ απογοητευμένη», είπε η Βρετανίδα. «Θα ξεκουραστώ και θα διασφαλίσω ότι θα είμαι στη γραμμή εκκίνησης για τους δύο αγώνες στη χώρα μου την επόμενη εβδομάδα».

 Η Λόρα Κένι ήταν η πρώτη που έμεινε εκτός συνέχειας στον αγώνα αποκλεισμού την περασμένη εβδομάδα στο Βερολίνο ενώ κατέλαβε την 17η θέση στο σκρατς. Η συναθλήτριά της, Κέιτι Άρτσιμπαλντ, η οποία μαζί με την Κένι πήρε το χρυσό μετάλλιο στο μάντισον στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, είναι δεύτερη στη βαθμολογία της αντοχής κερδίζοντας και τους 2 αγώνες στο Βερολίνο

 Απούσα από τον αγώνα στο Παρίσι και το ποδηλατοδρόμιο που θα φιλοξενήσει τα αγωνίσματα της ποδηλασίας πίστας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 θα είναι και η Γερμανίδα Λία Φρίντριχ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία