fbpx

Track Champions League: Το όνειρο παραμένει ζωντανό για τον Αγουάνγκ

Track Champions League: Το όνειρο παραμένει ζωντανό για τον Αγουάνγκ

Ο Αζιζουλσανί Αγουάνγκ από τη Μαλαισία περιέγραψε τα συναισθήματα που βίωσε μετά την επέμβαση ανοικτής καρδιάς και την επιστροφή του στη δράση με το Ολυμπιακό όνειρο να παραμένει ζωντανό. Ο 34χρονος, με παρτατσούκλι Pocket Rocketman, πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Ζανέιρο στο κεϊρίν ενώ το καλοκαίρι του 2021 έκανε το βήμα παραπάνω στο Τόκιο με το αργυρό μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα.

 Το ακόμα πιο αξιοθαύμαστο με την περίπτωσή του είναι το γεγονός ότι επέστρεψε στη δράση μόλις 7 μήνες μετά την επέμβαση ανοικτής καρδιάς καθώς ήταν παρών στον πρώτο σταθμό της σεζόν του Champions League ποδηλασίας πίστας την περασμένη εβδομάδα στη Μαγιόρκα. Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη στο Eurosport μιλώντας για τα όσα βίωσε και πριν και μετά την επέμβαση.

«Κέρδισα ένα χάλκινο μετάλλιο στο Ρίο και μετά ένα αργυρό στο Τόκιο. Όνειρό μου είναι να πάρω το πρώτο χρυσό μετάλλιο για τη χώρα μου, τη Μαλαισία. Δεν έχουμε πάρει ποτέ χρυσό μετάλλιο έως τώρα σε Ολυμπιακούς Αγώνες οπότε δουλειά μου είναι να προπονούμαι και να πιέζω σκληρότερα. Αγωνίζομαι στο Champions League της ποδηλασίας πίστας στο πλαίσιο της προετοιμασίας μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού όπου ελπίζω ότι θα καταφέρω να πάρω ένα χρυσό μετάλλιο για τη χώρα μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία