fbpx

Track Champions League: Έκπληξη από τον Ρίτσαρντσον, νικήτρια η Γκρος (vids)

Track Champions League: Έκπληξη από τον Ρίτσαρντσον, νικήτρια η Γκρος (vids)

Η Ματίλντ Γκρος πήρε τη νίκη στον αγώνα σπριντ στην πρεμιέρα της σεζόν του Champions League ποδηλασίας πίστας στη Μαγιόρκα της Ισπανίας ενώ ο Μάθιου Ρίτσαρντσον έκανε την έκπληξη απέναντι στον Χάρι Λαβρέισεν στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών.

 Η 23χρονη Γαλλίδα, η Γκρος, εμφανίστηκε σε εξαιρετική κατάσταση παίρνοντας τη νίκη στον τελικό του σπριντ απέναντι στην Χέτι Φαν Ντε Βάου με επίδοση 11,496 δευτερολέπτων και διαφορά που ξεπέρασε τα τρία δέκατα.

 Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τον αγώνα σπριντ των ανδρών και τον Λαβρέισεν να γνωρίζει μία σπάνια ήττα καθώς νικητής αναδείχθηκε ο 23χρονος Ρίτσαρντσον από την Αυστραλία σταματώντας το χρονόμετρο στα 10,282 δευτερόλεπτα, όντας ταχύτερος για 59 χιλιοστά.

 Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Λαβρέισεν, νωρίτερα στην ημέρα είχε πάρει τη νίκη στο κεϊρίν μπροστά από τον Γερμανό Στέφαν Μπότικερ ενώ την πρώτη τριάδα είχε ολοκληρώσει ο Ρίτσαρντσον. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η Μάρτα Μπαγιόνα από την Κολομβία έκανε την έκπληξη παίρνοντας τη νίκη ενώ η Κέλσι Μίτσελ από τον Καναδά και η Λία Φρίντριχ από τη Γερμανία κατέλαβαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία