fbpx

Παγκόσμιο Urban BMX: Δυνατή αρχή από την Ρόμπερτς

Παγκόσμιο Urban BMX: Δυνατή αρχή από την Ρόμπερτς

Κάτοχος του τίτλου, η Χάνα Ρόμπερτς ήταν η κορυφαία στα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος Urban BMX που διεξάγεται στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

 Η Αμερικανίδα, κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, πήρε 88,40 και 83,80 βαθμούς στις δύο προσπάθειές της και με μέσο όρο 86,10 βαθμών είναι με άνεση στην πρώτη θέση.

 Η κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου, η Σάρλοτ Γουόρθινγκτον από την Μεγάλη Βρετανία, έχει τη δεύτερη θέση με 82,60 βαθμούα μέσο όρο ενώ την πρώτη τριάδα ολοκληρώνει η Αμερικανίδα Πέρις Μπενέγκας με 82,20. Η Γερμανίδα Λάρα Μαρί Λέσμαν πήρε την πρόκριση ως 4η με 78,05 βαθμύς ενώ η Νικίτα Ντουκαρόζ από την Ελβετία που πήρε το χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο και το αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της περασμένης χρονιάς ακολούθησε από την 5η θέση με 76,65 βαθμούς.

Οι πρώτες 12 πήραν την πρόκριση για τον τελικό με τη Γερμανίδα Κιμ Λία Μίλερ να περνάει οριακά με τη 12η επίδοση και 60,50 βαθμούς. Στο πρόγραμμα υπήρχαν και τα ημιτελικά των νέων με τον Ισπανό Ντάνιελ Σεγκάρα έχει το υψηλότερο σκορ στην κατηγορία των 26 ιντσών με 640 βαθμούς και τον Φινλανδό Νίιλο Στένβαλ να είναι πρώτος στην κατηγορία των 20 ιντσών με 700.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία