fbpx

Το 2023 η χρονιά της αλήθειας για τον Κρις Φρουμ

Το 2023 η χρονιά της αλήθειας για τον Κρις Φρουμ

Τέσσερις φορές νικητής του γύρου Γαλλίας ο Κρις Φρουμ, έδειξε σημάδια βελτίωσης αυτή την σεζόν προσπαθώντας να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν πριν τον σοβαρό τραυματισμό του στο Criterium du Dauphine του 2019.

 Στα 37 του πλέον ο Φρουμ, ελπίζει ότι θα καταφέρει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία αν και αναγνωρίζει ότι η επόμενη αγωνιστική περίοδος θα είναι η στιγμή της αλήθειας για εκείνον. Ο ίδιος έδειξε κάποια ενθαρρυντικά στοιχεία φέτος με μία 3η θέση στο ετάπ του Αλπ ντ’Ουέζ στο γύρο Γαλλίας ωστόσο παραμένει μακριά από την κορυφαία του εικόνα. «Είχα καλύτερες και χειρότερες στιγμές», είπε στη Marca. «Ήταν δύσκολο για εμένα να αρχίζω την σεζόν. Έδειξα καλή εικόνα στο Τουρ αλλά στην συνέχεια νόσησα με κορονοϊό, αυτό με επηρέασε πολύ και ήταν δύσκολο για εμένα να ανακάμψω. Είχα σκληρές στιγμές αλλά και κάποιες καλές. Μετά το ατύχημα, αισθάνομαι ότι κάνω βήματα προόδου. Δεν ξέρω που μπορώ να φτάσω αλλά έχω την ενθάρρυνση να βελτιωθώ».

 Αναφορικά με τους στόχους του πρόσθεσε: «Αν μιλάμε για μία νέα νίκη στο γύρο Γαλλίας, δεν το σκέφτομαι. Το όνειρο είναι ακόμα εκεί αλλά είναι δύσκολο. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο να ακολουθήσω τη διαδικασία. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και η διαδικασία. Είμαι σε αυτό το δρόμο και δουλεύω. Είχα ένα φριχτό ατύχημα που σχεδόν με έφερε εκτός ποδηλασίας και κατάφερα να επιστρέψω. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Φέτος πήρα κίνητρο από κάποιες εμφανίσεις μου αλλά για διάφορους λόγους δεν είχα την ευκαιρία να δείξω που πραγματικά βρίσκομαι. Αυτή η σεζόν θα είναι πραγματικά η χρονιά της αλήθειας για να μάθω που πραγματικά βρίσκομαι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία