fbpx

Παγκόσμιο Urban BMX: Διεκδικούνται βαθμοί για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Παγκόσμιο Urban BMX: Διεκδικούνται βαθμοί για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Urban BMX αρχίζει στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με τους freestylers να διεκδικούν πολύτιμους βαθμούς για την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

 Η κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου Σάρλοτ Γουόρθινγκτον και η τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Χάνα Ρόμπερτς από τις Ηνωμένες Πολιτείες ελπίζουν να αρχίσουν νικηφόρα την πορεία τους. Η Γουόρθινγκτον θέλει να βελτιώσει το μπάκφλιπ 360 μοιρών που έκανε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η πρώτη γυναίκα που το πέτυχε.

 Η Νικίτα Ντουκαρόζ από την Ελβετία, κάτοχος του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου, θα είναι επίσης μεταξύ των φαβορί έχοντας και την πρώτη θέση αυτή την εποχή στην παγκόσμια κατάταξη. Οι δίδυμες Κολομβιανές Κουϊνσαράι και Λιζσούρλι Βιγιέγκας θα είναι επίσης παρούσες και στη μάχη για τη νίκη.

Κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου στους άνδρες, ο Λόγκαν Μάρτιν από την Αυστραλία, είναι ο νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη και θα έχει τον τίτλο του μεγάλου φαβορί. Ο Γάλλος τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης, Αντονί Ζανζάν, είναι νούμερο 2 στον κόσμο ενώ ο βετεράνος Ντάνιελ Ντιερς από τη Βενεζουέλα θα είναι παρών έχοντας πάρει το αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία