fbpx

Ευρωπαϊκό Cyclocross: Πρωταθλητής ο Βαντούρενχουτ (vid)

Ευρωπαϊκό Cyclocross: Πρωταθλητής ο Βαντούρενχουτ (vid)

O Μίκαελ Βαντούρενχουτ είναι ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης στο Cyclocross παίρνοντας τη νίκη στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στη Ναμούρ της Γαλλίας ενώ έφτασε τις τρεις νίκες στην σεζόν.

 Η αρχή του αγώνα ήταν υπό βροχή, κάτι που έκανε τη διαδρομή περισσότερο ολισθηρή. Ο Έλι Ίζερμπιτ πήρε ένα καλό προβάδισμα το οποίο όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς δέχθηκε την προσπέραση από τον Κέβιν Κουν. Η βροχή δύσκολα δεν θα έδινε κάποιο απρόοπτο με τον Λαρς Φαν Ντερ Χάαρ να είναι ο πρώτος που είχε πτώση.

 Ο Ίζερμπτι εγκατέλειψε τον αγώνα έχοντας ολοκληρώσει τέσσερις γύρους. Ο Φαν Ντερ Χάαρ είχε νέα πτώση στον πέμπτο γύρο και άλλη μία στον έβδομο. Ο Φαντούρενχουτ ήταν πρωτοπόρος στον τελευταίο γύρο και με διαφορά 41 δευτερολέπτων από τον Φαν Ντερ Χάαρ ενώ σχεδόν δύο λεπτά πίσω ήταν ο Λόρενς Σβικ με τον Κουίντεν Χέρμανς να εγκαταλείπει λίγο πριν τον τελευταίο γύρο.

 Ο Φαντούρενχουτ ήταν ο πρώτος που πέρασε τη γραμμή του τερματισμού ενώ ο Φαν Ντερ Χάαρ παρά τις ατυχίες του εξασφάλισε τη δεύτερη θέση, μπροστά από τον Σβικ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία