fbpx

Βασίλης Διαμαντόπουλος: «Η αναβίωση του ΔΕΗ ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας έδωσε ώθηση στο άθλημα που όλοι αγαπάμε» (vid)

Βασίλης Διαμαντόπουλος: «Η αναβίωση του ΔΕΗ ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας έδωσε ώθηση στο άθλημα που όλοι αγαπάμε» (vid)

Στη συνέντευξη Τύπου του ΔΕΗ ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας), Βασίλης Διαμαντόπουλος, κατά την οποία ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, οι διοργανωτές του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Cycling Greece, αλλά και οι εκπρόσωποι του πανεπιστημίου της Πελοποννήσου , παρουσίασαν τον θετικό αντίκτυπο που έχει η αναβίωσή του.

Σε προσωπικές του δηλώσεις, ο Βασίλης Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε στην επιτυχημένη διεξαγωγή του ποδηλατικού γύρου, στη μεγάλη προσπάθεια του πανεπιστημίου, ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες σωστά, αλλά και στην παρουσία όλων των χορηγών στη συνέντευξη Τύπου.

«Το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης, ψυχαγωγίας και άθλησης γίνεται επιτακτική ανάγκη και με την ενεργειακή κρίση», είπε ο Βασίλης Διαμαντόπουλος.

«Η αναβίωση του ΔΕΗ ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας έδωσε μεγάλη ώθηση στο άθλημα που όλοι αγαπάμε και δημόσια θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά για την υλοποίηση αυτής της διοργάνωσης».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία