fbpx

36η Ανάβαση Υμηττού: Στην πρώτη θέση η Βαρβάρα Φασόη

36η Ανάβαση Υμηττού: Στην πρώτη θέση η Βαρβάρα Φασόη

Στην πρώτη θέση της κατηγορίας των γυναικών, στην 36η Ανάβαση Υμηττού, έφτασε η Βαρβάρα Φασόη, στην αναμέτρηση που ξεκίνησε στις 10:35, και έλαβε χώρα στους πρόποδες του Υμηττού.

Η Ελληνίδα αθλήτρια της ποδηλασίας του Πόρτο Λεόνε, κατάφερε να φτάσει την κορυφή της κούρσας με επίδοση 35.07, ενώ η 2η θέση της διαδρομής ανήκει στην Ειρήνη Μαρία Καρούσου του Κρόνου, που είχε την ακριβώς επίδοση 35.07.

Στην 3η θέση της διαδρομής του Υμηττού τερμάτισε η Ανδριάνα Στεργίου του Προόδου, που ολοκλήρωσε την προσπάθειά της σε χρόνο 45.19.

Πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, έγινε το τεχνικό συνέδριο, με τον αλυτάρχης των αγώνων, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, και τους συνεργάτες του, Κατερίνα Πορτελάνου, Κώστα Καραγεωργίου, Βασίλη Σαρλά και την υπόλοιπη ομάδα των εθελοντών στην γραμματεία του αγώνα ( Φ. Γεωργίου, Σ. Παπάζογλου, Γ. Κουρούνη, Π. Πρίντεζη ) να ενημερώνουν τους εκπροσώπους των ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον τερματισμό επικρατούσε αγωνία, μιας και ενώ όλα ήταν έτοιμα, ο δυνατός αέρας στάθηκε εμπόδιο στους αθλητές για την κατάρριψη του ρεκόρ διαδρομής, το οποίο καλά κρατεί από το 2017, στην 32η Ανάβαση Υμηττού, ο Ηλίας Περικλής του Κρόνου Νίκαιας, με επίδοση 26:11.

Το Top-3 της κατηγορίας των γυναικών:
1. Φασόη Βαρβάρα (Πόρτο Λεόνε) 35.07
2. Καρούσου Ειρήνη-Μαρία (Κρόνος) 35.07
3. Στεργίου Ανδριάνα (Πρόοδος) 45.19

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία