fbpx

36η Ανάβαση Υμηττού: Στην κορυφή των παίδων ο Κωνσταντίνος Μπερμπεδές

36η Ανάβαση Υμηττού: Στην κορυφή των παίδων ο Κωνσταντίνος Μπερμπεδές

Πρώτος της κατηγορίας παίδων, στην 36η Ανάβαση Υμηττού, αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Μπερμπεδές, στον 3ο χρονικά αγώνα της ημέρας, που έλαβε χώρα στους πρόποδες του Υμηττού.

Ο νεαρός ποδηλάτης του Κρόνου τερμάτισε στην 1η θέση της κατάταξης, έχοντας επίδοση 29.43, αφήνοντας πίσω του στη 2η θέση τον Ευστράτιο Μανωλίδη της ΑΕΚ, που τερμάτισε σε χρόνο 30.37.

Πίσω από τους δύο πρώτους, στην 3η θέση, ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του ο Ελευθέριος Αποστολόπουλος του Προόδου, με χρόνο 30.47.

Πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, έγινε το τεχνικό συνέδριο, με τον αλυτάρχης των αγώνων, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, και τους συνεργάτες του, Κατερίνα Πορτελάνου, Κώστα Καραγεωργίου, Βασίλη Σαρλά και την υπόλοιπη ομάδα των εθελοντών στην γραμματεία του αγώνα ( Φ. Γεωργίου, Σ. Παπάζογλου, Γ. Κουρούνη, Π. Πρίντεζη ) να ενημερώνουν τους εκπροσώπους των ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον τερματισμό επικρατούσε αγωνία, μιας και ενώ όλα ήταν έτοιμα, ο δυνατός αέρας στάθηκε εμπόδιο στους αθλητές για την κατάρριψη του ρεκόρ διαδρομής, το οποίο καλά κρατεί από το 2017, στην 32η Ανάβαση Υμηττού, ο Ηλίας Περικλής του Κρόνου Νίκαιας, με επίδοση 26:11.

Το Top-3 της κατηγορίας των παίδων:
1. Μπερμπεδές Κωνσταντίνος (Κρόνος) 29.43
2. Μανωλίδης Ευστράτιος (ΑΕΚ) 30.37
3. Αποστολόπουλος Ελευθέριος (Πρόοδος) 30.47

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία