fbpx

36η Ανάβαση Υμηττού: Νικήτρια στις νεάνιεδες η Λυδία Μούτσιου

36η Ανάβαση Υμηττού: Νικήτρια στις νεάνιεδες η Λυδία Μούτσιου

Τη νίκη στην κατηγορία των νεανίδων, στην 36η Ανάβαση Υμηττού πανηγύρισε η Λυδία Μούτσιου, στην αναμέτρηση που ξεκίνησε στις 10:40 της ποδηλατικής ημέρας, και έλαβε χώρα στους πρόποδες του Υμηττού.

Η νεαρή αθλήτρια του Ροδήλιου έφτασε στην πρώτη θέση, έχοντας την καλύτερη επίδοση (38.25), αφήνοντας στη 2η θέση την Χαρίκλεια Γιουργούλη του Κρόνου, που τερμάτισε με χρόνο 55.15.

Πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, έγινε το τεχνικό συνέδριο, με τον αλυτάρχης των αγώνων, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, και τους συνεργάτες του, Κατερίνα Πορτελάνου, Κώστα Καραγεωργίου, Βασίλη Σαρλά και την υπόλοιπη ομάδα των εθελοντών στην γραμματεία του αγώνα ( Φ. Γεωργίου, Σ. Παπάζογλου, Γ. Κουρούνη, Π. Πρίντεζη ) να ενημερώνουν τους εκπροσώπους των ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον τερματισμό επικρατούσε αγωνία, μιας και ενώ όλα ήταν έτοιμα, ο δυνατός αέρας στάθηκε εμπόδιο στους αθλητές για την κατάρριψη του ρεκόρ διαδρομής, το οποίο καλά κρατεί από το 2017, στην 32η Ανάβαση Υμηττού, ο Ηλίας Περικλής του Κρόνου Νίκαιας, με επίδοση 26:11.

Το Top-2 της κατηγορίας των νεανίδων:
1. Μούτσιου Λυδία (Ροδήλιος) 38.25
2. Γιοργούλη Χαρίκλεια (Κρόνος) 55.15

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία