fbpx

Superprestige Series: Συνεχίζει τις νίκες ο Ίζερμπιτ (vid)

Superprestige Series: Συνεχίζει τις νίκες ο Ίζερμπιτ (vid)

Ο Έλι Ίζερμπιτ συνέχισε το σερί νικών επικρατώντας στον πρώτο αγώνα της σεζόν του Superprestige series, στο Ρουντεβόρντε του Βελγίου φτάνοντας τις πέντε στην σεζόν μαζί με εκείνες στο παγκόσμιο κύπελλο Cyclo-cross.

«Αυτός ο αγώνας δεν συγκρίνεται με τους προηγούμενους», είπε ο νικητής. «Η εκκίνησή μου ήταν πολύ άσχημη και έχασα πολλή ενέργεια στους πρώτους δύο γύρους. Φυσικά όλοι είδαν ότι εγώ και ο Λόρενς Σβικ είχαμε μείνει πίσω αλλά βρέθηκα μπροστά, ήθελα να θέσω το ρυθμό αλλά πάντα υπήρχε κάποιος να επιταχύνει. Έκανα πάρα πολλά λάθη επειδή είχα πολύ λίγη πίεση στα ελαστικά».

 Ο ίδιος ωστόσο βρήκε την ευκαιρία όταν ο Λαρς Φαν Ντερ Χάαρ είχε πρόβλημα με το ελαστικό του και αν δεν υπήρχε αυτό το περιστατικό, παραδέχθηκε ότι ίσως να μην κατάφερνε να φτάσει στη νίκη. «Μετά την αλλαγή ποδηλάτου, δοκίμασα για μία στιγμή αλλά δεν ήθελα να ξοδέψω πολλή ενέργεια με το μυαλό στον αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου του Μαασμέχελεν. Σκεφτόμουν λοιπόν τη δεύτερη θέση αλλά μετά από μερικές στροφές και με το πρόβλημα του Φαν Ντερ Χάαρ ήρθαμε πιο κοντά και στο τέλος στάθηκα τυχερός», είπε ο Βέλγος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία