fbpx

Αποσύρεται από τη δράση ο Σόνι Κολμπρέλι

Αποσύρεται από τη δράση ο Σόνι Κολμπρέλι

Την απόφαση να αποσυρθεί από τους αγώνες ποδηλασίας ανακοίνωσε ο Σόνι Κολμπρέλι μετά την κατάρρευσή του στο πρώτο ετάπ του γύρου Καταλονίας. Ο Ιταλός έχει απινιδωτή μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στις 21 Μαρτίου και αποφάσισε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει ως αθλητής της Bahrain Victorious.

«Πριν από ένα χρόνο αυτή την περίοδο περνούσα τις ημέρες μου πανηγυρίζοντας την πιο σημαντική νίκη της καριέρας μου στο Παρίσι-Ρουμπέ», είπε. «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβρισκα τον εαυτό μου ένα χρόνο μετά να αντιμετωπίζω μία από τις πιο προκλητικές στιγμές που μου έχει παρουσιάσει η ζωή. Είμαι όμως ευγνώμων που ζω, μία ζωή που κινδύνευσα να χάσω και μου έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία».

 Ο Κολμπρέλι μεταφέρθηκε επειγόντως στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Τζιρόνα όταν έχασε τις αισθήσεις του και οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι έπασχε από αρρυθμία που απαιτούσε την τοποθέτηση απινιδωτή. «Μετά τα όσα συνέβησαν στην Καταλωνία, η ελπίδα να συνεχίσω να είμαι επαγγελματίας ποδηλάτης δεν με εγκατέλειψε ποτέ αν και ήταν μηδαμινή», πρόσθεσε ο Ιταλός ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει στην ομάδα από άλλο πόστο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία