fbpx

Γύρος Γαλλίας: Περισσότερα βουνά στον αγώνα του 2023 ήθελε η Φαν Φλούιτεν

Γύρος Γαλλίας: Περισσότερα βουνά στον αγώνα του 2023 ήθελε η Φαν Φλούιτεν

Η Άνεμικ Φαν Φλούιτεν παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να δει περισσότερους ανηφορικούς τερματισμούς στη γυναικεία έκδοση του γύρου Γαλλίας για το 2023.

 Αυτή θα είναι η δεύτερη έκδοση του αγώνα και θα διεξαχθεί το διάστημα 23 με 30 Ιουλίου με την Φαν Φλούιτεν να έχει στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην τελευταία σεζόν της καριέρας της. Ο αγώνας θα έχει μόνο έναν ανηφορικό τερματισμό στο περίφημο Τουρμαλέ, που αποτελεί το προτελευταίο ετάπ στο πρόγραμμα, ενώ έχει άλλα τέσσερα ευθείας και ένα ατομικής χρονομέτρησης.

 «Θα υπάρχουν κάποιες επιλογές για εμένα, είναι σίγουρο», είπε η Φαν Φλούιτεν στο Eurosport. «Χαίρομαι που βλέπω τη διαδρομή που έχουν δημιουργήσει, είναι επίσης ένα πολύ καλό σχέδιο με τον αγώνα να μπορεί να βασιστεί για το μέλλον, όχι για εμένα βέβαια καθώς θα είναι η τελευταία μου παρουσία. Χαίρομαι που βλέπω το Τουρμαλέ. Θα ήθελα περισσότερους ανηφορικούς τερματισμούς, για εμένα είναι η μοναδική ημέρα που πιστεύω ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά. Τις άλλες ημέρες θα πρέπει να είμαι εξαιρετικά προσεκτική επειδή δεν υπάρχουν εύκολες ημέρες για να βοηθηθώ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία