fbpx

UCI Track Ch. League: Απούσα η Έμμα Χίντσε

UCI Track Ch. League: Απούσα η Έμμα Χίντσε

Η Έμμα Χίντσε θα απουσιάσει από το Τσάμπιονς Λιγκ της ποδηλασίας πίστας το Νοέμβριο καθώς η Γερμανίδα αποφάσισε να ξεκουραστεί μετά το βαρύ φετινό της πρόγραμμα και να επικεντρωθεί στην προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 Η Χίντσε είναι μία από τις κορυφαίες σπρίντερ του κόσμου ωστόσο επιβεβαίωσε ότι πρέπει να ξεκουραστεί μέχρι τις αρχές του 2023 για να ανακάμψει από τις πολλές υποχρεώσεις που είχε μέσα στην σεζόν. Η 25χρονη είναι έξι φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια εντυπωσιάζοντας στην πρόσφατη διοργάνωση πριν δύο εβδομάδες στη Γαλλία.

 Στο ποδηλατοδρόμιο που θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα της ποδηλασίας πίστας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, πήρε τρία μετάλλια περιλαμβανομένου ενός χρυσού στο ομαδικό σπριντ. «Το σώμα μου λέει ότι πρέπει να επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου. Δεν έχω χάσει μεγάλη διοργάνωση τα τελευταία τρία χρόνια. Ήρθε η στιγμή να συγκεντρωθώ στα βασικά της προπόνησης».

 Το Τσάμπιονς Λιγκ της ποδηλασίας πίστας αρχίζει στις 12 Νοεμβρίου ενώ η Χίντσε θα βρεθεί σε προπονητικό καμπ στις αρχές του 2023 και θα επιστρέψει στη δράση το Φεβρουάριο όπου σχεδιάζει να πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ελβετία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία