fbpx

Salamina Epic MTB Races: Στην 78η θέση η Ελευθερία Γιάχου – Ανέβασε την Ελλάδα στην 18η θέση του Olympic Ranking (pics)

Salamina Epic MTB Races: Στην 78η θέση η Ελευθερία Γιάχου – Ανέβασε την Ελλάδα στην 18η θέση του Olympic Ranking (pics)

Την 78η θέση κατέκτησε η Ελευθερία Γιάχου στους διεθνείς αγώνες ποδηλασίας «Salamina Epic MTB Races», που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 23/10, στη Σαλαμίνα, ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές αθλητών.

Σε μία σειρά 6 διεθνών αγώνων, σε 7 αγωνιστικές ημέρες, με την παρουσία αθλητών από 27 διαφορετικές χώρες, η Ελληνίδα ποδηλάτισσα κατάφερε να ξεχωρίσει, μετά την επιτυχημένη συγκομιδή βαθμών της, ενώ καλή παρουσία είχαν επίσης και οι Αλεξάνδρα Αδάμ, Ειρήνη Καρούσου, Αλέξανδρος Αθανασιάδης.

Με την επίδοση, τόσο της Γιάχου, όσο και των υπολοίπων Ελλήνων ποδηλατών, στους διεθνείς αγώνες της Alter Bike Tours, η χώρα μας ανέβηκε στην 18η θέση του Olympic Ranking, προσπερνώντας χώρες της elite της Ευρωπαϊκής ποδηλασίας.

Στον αγωνιστικό χώρο, παρατηρήθηκαν σπουδαίες “μάχες” ανάμεσα στους αθλητές που διεκδικούσαν τους πολύτιμους βαθμούς για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024, με τελικούς πρωταγωνιστές να αναδεικνύονται αθλητές και αθλήτριες από Δανία, Ιταλία, Ελβετία και Γερμανία, ενώ στους Juniors τα μετάλλια κέρδισαν κυρίως Ελβετοί και Τσέχοι.

Τέλος, τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και την συνεργασία τους, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος ΑΚοιΠοΠ Θανάσης Αλαίσκας και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία