fbpx

Νίμπαλι: «Στόχος του Έβενπουλ το 2023 πρέπει να είναι ο γύρος Ιταλίας»

Νίμπαλι: «Στόχος του Έβενπουλ το 2023 πρέπει να είναι ο γύρος Ιταλίας»

Ο Βιντσέντζο Νίμπαλι πιστεύει ότι ο Ρέμκο Έβενπουλ της Quick-Step Alpha Vinyl πρέπει να καθυστερήσει το ντεμπούτο του στο γύρο Γαλλίας και να έχει ως στόχο για το 2023 το γύρο Ιταλίας.

Ο Έβενπουλ πήρε τον παρθενικό του τίτλο σε Γκραν Τουρ αυτή την σεζόν με την κατάκτηση του γύρου Ισπανίας τον Σεπτέμβριο δημιουργώντας ενθουσιασμό με το ενδεχόμενο μίας μονομαχίας με τους Γιόνας Βίνγκεγκααρντ της Jumbo-Visma και του Ταντέι Πογκάτσαρ της UAE Team Emirates στο γύρο Γαλλίας την επόμενη χρονιά.

 Ο Νίμπαλι, ο οποίος αποσύρθηκε από τη δράση νωρίτερα αυτό το μήνα στο Il Lombardia, συμβουλεύει τον Βέλγο να προχωρήσει σε μία σταδιακή εξέλιξη. «Θα είχα στόχο το γύρο Ιταλίας το 2023 αν ήμουν ο Ρέμκο Έβενπουλ», είπε ο Ιταλός κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του γύρου Ιταλίας της επόμενης χρονιάς στο Μιλάνο. «Νίκησε στο γύρο Ισπανίας και έτσι μία σταδιακή εξέλιξη θα είναι ο καλύτερος τρόπος να προχωρήσει στα Γκραν Τουρ. Μπορεί να είναι ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην εξέλιξή του ως ποδηλάτης».

 Ο Έβενπουλ είχε μία εξαιρετική σεζόν καθώς αναδείχθηκε και παγκόσμιος πρωταθλητής δρόμου τον Σεπτέμβριο σημειώνοντας μία ακόμα επιτυχία. Ο γύρος Ιταλίας του 2023 αναμένεται να έχει μεγάλα ονόματα με τον Γκέρεντ Τόμας της Ineos Grenadiers και τον Πρίμοζ Ρόγκλιτς της Jumbo-Visma να είναι πιθανότατα μεταξύ εκείνων που θα πάρουν μέρος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία