fbpx

Ηρώ Μηλάκη: «Η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μόλις άρχισε»

Ηρώ Μηλάκη: «Η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μόλις άρχισε»

H Ηρώ Μηλάκη είναι το πρόσωπο των ημερών, αφού μετά τον τραυματισμό στην ωμοπλάτη, στην πρώτη που είχε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, ήταν η μοναδική εκπρόσωπος για την ελληνική ποδηλασία στο παγκόσμιο πίστας.

Η Μηλάκη κατάφερε να εμφανιστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, κατακτώντας μία 16η και μία 19η θέση. Συγκεκριμένα, την 1η μέρα της διοργάνωσης, υπό τις οδηγίες του προπονητή μας, Γιώργου Βαρβεράκη, κατέλαβε την 19η θέση στο σκρατς, ενώ την 2η μέρα πήρε την 16η θέση στον αγώνα αποκλεισμού.

«Η επιστροφή μου μετά τον τραυματισμό ήταν δύσκολη και στον πρώτο αγώνα ένιωθα σφιγμένη. Σίγουρα ένιωθα μεγάλη ανασφάλεια αρχικά. Από την πρώτη μέρα που ήμουν στο νοσοκομείο σκεφτόμουν πώς θα επανέλθω για να προλάβω να είμαι έτοιμη στο παγκόσμιο. Ξεκίνησα αμέσως την αποκατάσταση» δήλωσε η Μηλάκη.

Και συμπλήρωσε: «Ο προπονητής μου σε συνεργασία με τους γιατρούς και το φυσικοθεραπευτή μου, Αθανάσιο Φονταρά, έκαναν το θαύμα τους και μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε να ξεπεράσουμε ένα πολύ δύσκολο τραυματισμό Τους ευχαριστώ πολύ γιατί χωρίς αυτούς δε θα βρισκόμουν στην εκκίνηση του πρωταθλήματος

Η εμφάνιση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Είμαι πολύ ικανοποιημένη που κατάφερα να τρέξω μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο για μένα, όμως, πραγματικά ήμουν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτό που δείχνει το αποτέλεσμα. Αυτό είναι και ένα μεγάλο κίνητρο για τη χρονιά που ακολουθεί και είναι και η πιο σημαντική, καθώς η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μόλις άρχισε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία