fbpx

Γύρος Λανγκάβι: Ο τίτλος στον Σόζα (vid)

Γύρος Λανγκάβι: Ο τίτλος στον Σόζα (vid)

Ο Kολομβιανός Ιβάν Ραμίρο Σόζα πήρε τον τίτλο στη γενική κατάταξη του γύρου Λανγκάβι στη Μαλαισία. Αγωνιζόμενος στο όγδοο και τελευταίο ετάπ του φετινού αγώνα, μήκους 115,9 χιλιομέτρων, ο αθλητής της Movistar κατάφερε να προστατέψει την κίτρινη φανέλα και τη διαφορά των 23 δευτερολέπτων από τον πλησιέστερο αντίπαλό του, τον Χιου Κάρθι της EF Education-EasyPost.

 Ο Σόζα γίνεται ο πρώτος Κολομβιανός και Νοτιοαμερικανός κάτοχος του τίτλου στη γενική του γύρου Λανγκάβι μετά τον συμπατριώτη του Χουλιάν Νταβίντ Αρεντόντο που το είχε πετύχει το 2013. «Το σημερινό ετάπ ήταν πολύ γρήγορο και είχαμε δυσκολία να κρατήσουμε το ρυθμό με το πρωτοπόρο γκρουπ αλλά καταφέραμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», είπε ο νικητής. «Είναι ένα καλό τέλος για εμένα στην σεζόν επειδή ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

 Λίγο πριν, ο Αλεξάντερ Μόλενααρ της Burgos-BH τερμάτισε πρώτος στο όγδοο ετάπ μετά από προσπάθεια δύο ωρών, 25 λεπτών και 37 δευτερολέπτων. Ο Τζέισον Όσμπορν της Alpecin-Deceuninck και ο Χουάν Σεμπαστιάν Μολάνο της UAE Team Emirates πήραν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

https://www.youtube.com/watch?v=JeKIx3tN8tk&ab_channel=LogicCycling
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία