fbpx

Γύρος Λανγκάβι: Ο Μπαξ επικράτησε στο σπριντ του 7ου ετάπ (vid)

Γύρος Λανγκάβι: Ο Μπαξ επικράτησε στο σπριντ του 7ου ετάπ (vid)

Τις τρεις νίκες στο φετινό γύρο Λανγκάβι στη Μαλαισία έφτασε η Alpecin-Deceuninck με τον Σιερντ Μπαξ να επικρατεί στο σπριντ του έβδομου ετάπ στην περιοχή του Κούαχ μετά από 107,1 χιλιόμετρα.

 Ο Ολλανδός ποδηλάτης ήταν μεταξύ των τριών αθλητών που ξεκόλλησαν από το πελοτόν και πάλεψαν για τη νίκη μέχρι τη γραμμή του τερματισμού μετά από προσπάθεια δύο ωρών 20 λεπτών και 52 δευτερολέπτων. Ο Γουίλι Σμιτ της China Glory πήρε τη δεύτερη θέση ενώ το βάθρο της ημέρας ολοκλήρωσε ο Άντρια Μορένο Σάλα της Burgos-BH.

«Η ομάδα αγωνίζεται εξαιρετικά αυτή την εβδομάδα, είχαμε ήδη δύο νίκες και ήξερα σήμερα ότι υπάρχει η ευκαιρία για εμένα», είπε ο Μπαξ. «Γνώριζα ότι ήμουν σε καλή κατάσταση αλλά για τη γενική κατάταξη οι ανηφόρες ήταν σκληρές για εμένα ωστόσο η νίκη σε ένα ετάπ είναι σπουδαία».

Με το ετάπ της ημέρας να περιλαμβάνει τρεις ζώνες σπριντ και δύο ανηφόρες η κατάσταση στην κορυφή της γενικής κατάταξης έμεινε αμετάβλητη με τον Ιβάν Ραμίρο Σόζα της Movistar να διατηρεί στην κατοχή του την κίτρινη φανέλα. Καλύτερος Ασιάτης παραμένει ο ντόπιος Τζαμπαλτζάμτς Σαϊνμπαγιάρ και «βασιλιάς» των βουνών, με την πράσινη φανέλα, ο νικητής του προηγούμενου ετάπ, Έρλεντ Μπλίκρα.

https://www.youtube.com/watch?v=SnxwVfg1VnE&ab_channel=PinnacleCycling
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία