fbpx

Γύρος Λανγκάβι: Νικητής στο έκτο ετάπ ο Μπλίκρα (vid)

Γύρος Λανγκάβι: Νικητής στο έκτο ετάπ ο Μπλίκρα (vid)

O Έρλεντ Μπλίκρα έδωσε απάντησε στους επικριτές του επικρατώντας στο έκτο ετάπ του γύρου Λανγκάβι στη Μαλαισία με τη νίκη να κρίνεται στο τελικό σπριντ απέναντι στον Γκλεμπ Σίριτσα και τον Ρούντιγκερ Ζέλιγκ.

 Αυτή ήταν η πρώτη επαγγελματική νίκη στην καριέρα του Μπλίκρα ο οποίος είπε: «Προσπαθώ καθημερινά και τελικά τα κατάφερα και είναι υπέροχο. Σήμερα ξεχνάμε το χθες, σήμερα γιορτάζουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Όταν βρέθηκε το άνοιγμα πίεσα από νωρίς και γνωρίζω ότι είμαι γρήγορους σε τέτοιους τερματισμούς, οπότε κανείς δεν μπόρεσε να περάσει. Έδειξα ότι είναι εφικτό να νικήσω εδώ και ότι έχω το απαραίτητο επίπεδο για να κερδίσω σε αυτό τον αγώνα».

 Ο Νορβηγός παίρνει μία σημαντική νίκη για το μέλλον του καθώς δεν δέχθηκε πρόταση για επέκταση της συνεργασίας με την ομάδα της Uno-X και δεν έχει βρει νέα ομάδα για την επόμενη σεζόν. «Πραγματικά ένιωσα καλά στο δεύτερο μέρος της σεζόν αλλά δεν επέκτεινα το συμβόλαιό μου με την ομάδα και δεν έχω βρει ομάδα για το 2023. Το έμαθα σχετικά σύντομα οπότε οι τελευταίες εβδομάδες ήταν έντονες για εμένα και η νίκη εδώ αποτελεί μία μεγάλη ανακούφιση και ελπίζω να μου δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες».

https://www.youtube.com/watch?v=wq3JdVokohQ&ab_channel=PinnacleCycling
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία