fbpx

Παγκόσμιο πίστας: Πρωταθλητής ξανά στο omnium ο Χέιτερ (vid)

Παγκόσμιο πίστας: Πρωταθλητής ξανά στο omnium ο Χέιτερ (vid)

Ο Ίθαν Χέιτερ από τη Μεγάλη Βρετανία αναδείχθηκε νικητής στο όμνιουμ στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδηλασίας πίστας που διεξάγεται στο ποδηλατοδρόμιο του Σαν Κεντάν Αν Ιβελίν, στο μέρος που θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα του αθλήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

 Ο Χέιτερ επικράτησε του ανταγωνισμού ολοκληρώνοντας με ένα μπόνους 20 δευτερολέπτων. Ο Γάλλος Μπενζαμάν Τομά μπροστά στο κοινό της χώρας του κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε ο Νεοζηλανδός Άαρον Γκέιτ. Με έντεκα γύρους να απομένουν ο Χέιτερ ανέβασε το ρυθμό και ο Τομά, δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν μπόρεσε να τον νικήσει ενώ ο Γκλέιτ ακολούθησε από την τρίτη θέση, μία χαμηλότερα από το αποτέλεσμα που πήρε την περασμένη χρονιά.

Ο Βρετανός πανηγύρισε την πρώτη κατάκτηση παγκοσμίου πρωταθλήματος στην καριέρα του το 2018 ως μέλος της ομάδας καταδίωξης και είναι ο πρώτος μετά τον Φερνάντο Γκαβίρια, το 2015 και το 2016, που υπερασπίζεται με επιτυχία τον συγκεκριμένο τίτλο καθώς είχε νικήσει και στη διοργάνωση του 2021 στο Ρουμπέ.

https://www.youtube.com/watch?v=xbemQghc-xI&ab_channel=PinnacleCycling
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία