fbpx

Γύρος Λανγκάβι: Η τακτική έφερε τη νίκη στον Ταμινιό (vid)

Γύρος Λανγκάβι: Η τακτική έφερε τη νίκη στον Ταμινιό (vid)

Ο Βέλγος Λιονέλ Ταμινιό της Alpecin Deceuninck έπαιξε σωστά το χαρτί της τακτικής και πήρε τη νίκη με εμφατικό τρόπο στο πέμπτο ετάπ του γύρου Λανγκάβι στη Μαλαισία και τη διαδρομή των 172 χιλιομέτρων από την Κουάλα Λουμπούρ έως το Κούλιμ.

 Οι ομάδες της WorldTour δεν έδειξαν διατεθειμένες να εμπλακούν σε νέο μαζικό σπριντ στον τερματισμό θέτοντας από νωρίς έναν υψηλό ρυθμό που είδε μία σειρά αθλητών να μένουν πίσω στην ανηφόρα δεύτερης κατηγορίας στο Σουμπιτάν. Ο Ταμινιό επικράτησε του Τζούλιους Φαν Ντερ Μπεργκ της EF Education-EasyPost και τερμάτισε πρώτος μετά από τρεις ώρες 41 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα.

 Η κορυφή της γενικής κατάταξης δεν είχε αλλαγές με τον Ιβάν Σόζα της Movistar να παραμένει στην πρώτη θέση με διαφορά 23 δευτερολέπτων από τον Χιού Κάρθι ενώ το έκτο ετάπ,μήκους 120,8 χιλιομέτρων, από το Τζορτζτάουν έως το Άλορ Σέταρ, θα είναι ιδανικό για τους σπρίντερ με το σχετικά επίπεδο προφίλ και θα περιλαμβάνει τρία ενδιάμεσα σπριντ στο Πένανγκ Μπριτζ, το Μπάγκαν και το Σουνγκάι Πετάνι.

https://www.youtube.com/watch?v=zT0K4jFocRw&ab_channel=LogicCycling
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία